Paula Pantin Klarinetles

Tijdens mijn opleiding aan het conservatorium heb ik ook mijn lesbevoegdheid gehaald. Hiervoor heb ik lessen in pedagogiek en vakdidactiek gevolgd en een praktijkstage in een muziekschool afgerond. Ik ben dus een gediplomeerd klarinetdocent.

Omdat ik zowel klarinet als basklarinet gestudeerd heb, kun je ook voor basklarinetles bij mij terecht.

Voor wie zijn de lessen?

Voor iedereen die klarinet of basklarinet wil leren spelen en van muziek maken houdt. Het is nooit te laat om een muziekinstrument te leren bespelen!Ik heb leerlingen van alle leeftijden en ik heb ervaring met zowel beginners als gevorderden. Dus welke leeftijd of welk niveau je ook hebt: je bent van harte welkom!

Wat leer je?

Als beginner leer je niet alleen (bas)klarinet spelen, maar ook noten lezen. Dit gaat met allerlei leuke liedjes. Als je wat verder bent, leer ik je alles over techniek, klank, ademtechniek, repertoire enz. Ik probeer altijd naar iets te zoeken wat bij jou past.

Waar en hoe?

Woon je in de buurt van Rotterdam of Den Haag en wil je graag leren hoe je klarinet kunt spelen, of wil je juist nog beter worden op dit instrument?

Klik hier voor een gratis proefles!

Moet ik al een klarinet meenemen naar mijn eerste proefles?

Bij je eerste klarinetles hoef je nog geen eigen instrument mee te brengen. Ik zorg ervoor dat er een klarinet klaarstaat.Voor lessen op basklarinet is het wel de bedoeling dat je zelf voor een instrument zorgt. Dit kan bijvoorbeeld via het klarinetatelier van Bert Wijnand.

Groepsles:

Klarinet spelen is leuk maar klarinet spelen samen met anderen is nog leuker! In mijn lespraktijk heb je de kans om in een duo, trio of kwartet met andere leerlingen van jouw niveau te spelen.

Heb je al een ensemble en hebben jullie misschien advies nodig om verder te komen?

Neem gerust contact met mij op! Ik help jullie graag met nieuwe ideeën en tips om jullie samenspel verder te ontwikkelen. 

Taal:

Muziek is een internationale taal, maar zonder woorden wordt het soms wat lastig! Bij mij kunnen de lessen daarom worden gegeven in het Nederlands, Engels en Spaans.

 

 

 

Copyright@2018 Paula Pantín. All rights Reserverd.

Kvk nummer: 57336652