"Je hebt mij heel goed verder geholpen met je aanwijzigingen en stimulans over embouchure, houding, klankvoorstelling en grepen, waar ik steeds tegenaan liep en niet verder mee kwam, Veel dank hiervoor Paula, want daar kan ik een eind mee vooruit”

Mariëtte, april 2018 

"Na 15 jaar heb ik besloten mijn klarinet weer op te pakken. Na een tijdje zelfstudie raakte ik de noten wel, maar vond ik het niet mooi klinken. Waar kan dat aan liggen? Met die vraag ben ik bij Paula terechtgekomen. In de lessen besteedde ze veel aandacht aan articulatie, ademsteun en dynamiek en gaf me tips om gerichter te oefenen. De lessen hebben me enorm geholpen - ik ben minder met de klarinet aan het worstelen en kan me daardoor richten op de muziek, waardoor ik met meer plezier kan spelen."

Roel, maart 2018

 

"This summer during our summer home leave my daughter (9) took clarinet lessons with Paula Pantín. She is a fantastic teacher. Both my daughter and I were extremely happy with the lessons and how much my daughter progressed thanks to Paula. Paula is patient, inspiring and very professional"

Janel T. moeder van Georgia (9 jaar), juli 2017

 

"My husband and I are grateful to you. Thank you Paula for all your commitment to our daughter and sharing all your knowledge in music. We hope that Charlotte will be able to carry on from this experience and use her enjoyment of music in other ways. We're sure your input will not be forgotten. Many thanks."

Ouders van Charlotte (12 jaar), leerling uit International School, juni 2017

 

"Dag Paula,

Dank voor de goede en gezellige lessen in mijn eerste klarinetjaar. Het was fijn dat ik eerst een paar weken je reserveklarinet mocht gebruiken. Het spelen gaat steeds beter en onlangs kreeg ik zelfs een positieve opmerking van mijn vrouw over de vooruitgang die ik heb geboekt. Dat is natuurlijk ook een compliment aan jou."

 Henk, juni 2017

 

"Ik volg met veel plezier zowel privé- als duolessen bij Paula. Paula is niet alleen een hele goede klarinettist, ze sluit met haar lessen aan bij wat ik als leerling kan en wat ik graag wil leren. Ook kan ze spelen op alle typen klarinetten, wat erg fijn is omdat ik zelf ook op verschillende klarinetten speel. Ook heeft ze ervoor gezorgd dat ik samen kan spelen met een andere leerling die qua spel en karakter goed bij mij past. We spelen sinds een paar maanden met heel veel plezier als duo. Paula is erg fijn om mee samen te werken en ik hoop dat ik nog heel lang lessen bij haar kan volgen."

Nynke, januari 2017

 

"Dear Paula,

It was pleasure to meet you. Thank you so much for what you have taught Andrea during these 2years. It's amazing what you did. All best"

Moeder van Andrea (13 jaar), leerling uit International School, juni 2016

 

"De lessen die ik heb gevolgd waren individueel en konden bij mij thuis plaatsvinden.

Ik heb de lessen als zeer prettig en effectief ervaren. De lerares is zeer kundig, professioneel, kijkt naar het individuele niveau en past tips en trucs op maat aan. Hierdoor zijn het geen standaard uit een dozijn lessen maar echt gericht op persoonlijke groei. 

Ik ben begonnen met een klein beetje ervaring en verwachtte met wat lessen weer wat noten te kunnen herkennen. Echter aan het einde van het pakket heb ik veel meer kunnen oppikken over de techniek en lezen van de noten dan ik van tevoren had verwacht.

Wat ik daarnaast erg leuk vond is dat ik mijn eigen smaak in muziek kon aangeven binnen de lessen. Zo heeft de lerares wat muziekstukken naar de les meegenomen waar ik enthousiast van werd. 

Al met al een leerzame en leuke ervaring!"

Digna, juni 2016

 

"Wij, 2 klarinettisten en een pianist spelen voor ons plezier 1 x in de 2 weken samen. Omdat we binnenkort een huisconcert willen geven hebben we Paula Pantin gevraagd om ons te coachen. Dat heeft ze heel goed gedaan. Ze heeft ons goede adviezen gegeven, zodat de stukken veel meer karakter hebben gekregen en ons samenspel is verbeterd. We kunnen het iedereen aanbevelen." 

Groepsles, januari 2016

 

"Ik heb al veel lessen van Paula gehad en ik vind Paula heel lief en aardig. Zij antwoord op mijn vragen heel graag. En als ik een fout heb geeft zij mij tips en zij leert ook hoe ik het moet verbeteren. Ik geniet veel van de lessen en ik leer ook heel veel. Sinds ik met Paula lessen volg speel ik klarinet veel beter."

Clara, november 2015

 

"When I came to the Netherlands from my home land Germany I started playing the clarinet again after having a break of six years.

Paula is a good teacher and gave me a good start. The lessons are all very interesting, instructive and definitely time well spent. I can recommend her."

Karsten, september 2015

 

"Paula is een heel lieve juf. Zij word nooit ongeduldig als iets niet goed lukt maar geeft goede tips die ook altijd werken. Zij geeft les aan mijn dochter van 10 en aan mij en wij genieten allebei van de lessen. Paula is een echte aanrader als het gaat om klarinet leren."

Sandra & Tomke (moeder & dochter), juni 2015

 

 

 

 

 

 "Jaren geleden heb ik klarinet gespeeld. Na mijn pensionering ben ik weer begonnen. Ik heb nu 10 lessen van Paula gehad en mijn ervaring is zeer positief. Met enthousiasme geeft zij les op een persoonlijke en stimulerende manier. Ik studeer harder dan ooit!"

Chris op de Hoek, mei 2015

 

"Mijn dochter van 7 jaar heeft les van Paula Pantin .Paula geeft op een geduldige en leuke manier les en dat geeft hierdoor leuke en inspirerende resultaten. Ze kan je heel goed de techniek en oefeningen uitleggen en je zeer goed motiveren. Kwaliteit is gevraagd en ook geleverd. Ik ben erg tevreden over de lessen. Het is zeker veel waard om bij Paula klarinet lessen te nemen."

Moeder van Christina (7 jaar) januari 2015

 

"Als beginner leer je jezelf vaak verkeerde gewoontes aan. Paula heeft mij geholpen door op mijn fouten te wijzen en hierdoor de basistechnieken te verbeteren.
Zij is heel zelfverzekerd en haar enthousiasme en passie voor muziek hebben mij gemotiveerd om verder te leren. Daardoor geniet ik steeds meer van de klarinet!"

Vicente, januari 2015

 

"As their teacher, Paula has encouraged and enthused my children to love the clarinet. Both enjoy the lessons, how Paula teaches and the different types of music. My youngest daughter was a complete beginner and my son was an advanced. Both have made excellent progress. We are only sorry to have to stop the lessons as we are moving country.I would highly recommend Paula to others looking to find a clarinet teacher"

 Su, moeder van Lily (8 jaar) en Thomas  (13 jaar), juni 2014

 

“Paula Pantín is een hele aardige en professionele docent. Je voelt je bij haar op je gemak en ze geeft goede tips. Ik ben beginner en ga iedere keer met veel zin naar de lessen toe. Aan iedereen die overweegt om klarinetles te nemen kan ik Paula absoluut aanraden!”

Annemarie, januari 2014

 

"Ik ben heel tevreden over de lessen van Paula. Ze weet je te motiveren, is enthousiast, en is duidelijk in het les geven. Door haar manier van les geven krijg je echt plezier in het spelen ook als je een beginneling bent!”

Annet, januari 2014

 

“Paula is absoluut een leuke lerares, die op eenvoudige wijze het beste in je naar boven probeert te halen. Ze neemt de tijd voor je en maakt je enthousiast. :-)”

Sarah, november 2013

 

“Paula weet kinderen enorm goed en leuk te motiveren. Ze is creatief in het vinden van methodes om kinderen hun zwakke punten te laten verbeteren en vooral een hele spontane en lieve docente. Mijn dochter heeft nu een half jaar les van haar en is enorm vooruit gegaan. Belangrijker nog: ze heeft er ontzettend veel plezier in. Ik kan Paula absoluut van harte aanbevelen.”   

Vader van Elsa (8 jaar), februari 2013

 

“Ik ben heel erg enthousiast over de methodologie van Prof. Pantín. Haar lessen zijn heel duidelijk en zij legt alles op een leuke manier uit. Verder weet zij beginners altijd te motiveren. Ik ben bij 0 begonnen en in één maand tijd heb ik al geleerd om muziek te lezen en eenvoudige liedjes te spelen. Mevrouw Pantín is gediplomeerd aan het conservatorium. Kortom: heel leuke, luxe privélessen voor een interessante prijs. Ik ga zeker verder met haar lessen!!" 

Judith, december 2012

 

“Nadat ik een heel aantal jaren geen klarinet meer gespeelde heb, ben ik nu sinds een jaar of twee weer gaan spelen. Ik ben op les gegaan bij Paula in Rotterdam. Zij heeft mij heel veel geleerd en ook geïnspireerd. Ondanks dat ik eerder zeker een jaar of 8 les heb gehad, leert zij mi veel nieuwe dingen en heb ik er plezier in. Zij s een goede lerares!”

Brenda, maart 2012

 

“Ik heb nu ongeveer anderhalf jaar les van Paula. Ze is erg goede lerares en ook nog eens gezellig! Ik leer erg veel van haar, als je er over nadenkt om klarinet te gaan spelen dan is zij de perfecte lerares.”

Cüneyt, mei 2012

 

“Ik heb nu 1,5 jaar les van Paula en kan het je aanraden om bij haar les te volgen. Als je er over nadenkt om klarinet te leren spelen, dan is zij de beste keus om les te volgen”

Peter, februari 2012

 

Copyright@2018 Paula Pantín. All rights Reserverd.

Kvk nummer: 57336652